Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Cumartesi, Ocak 31, 2026
  • Giriş Yap
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Anasayfa Yazarlar Ahmet YENİN

Saçını-Başını Yolduruyor.!

Ahmet YENİN Yazar Ahmet YENİN
19 Kasım 2012
Ahmet YENİN
0
400
Paylaşma
5k
Görüntülenme
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Satılan Türk Telekom 11880 bilinmeyen numaralar sevisinde görevli sorumluluk sahibi çalışanları tenzih ederiz. Buradaki yanlışlığı burada çalışanların tümüne yüklemiyoruz. Ama bazıları var ki kendilerince ya da verildiği iddia edilen gizli emir doğrultusunda abonelerden haksız kazanç elde etmek adına abonelere 11880’ni aradığınız için teşekkür ederiz. İsterseniz kendi tarifeniz üzerinden sizi aradığınız kişi ya da kurumla görüştürebiliriz şeklindeki laf ebelikleriyle tatlı-tatlı zaman harcatarak sergiledikleri en son numaralarıyla zarara uğratıyorlar.

Gâvurun ekmeğini yiyen, kılıcını sallar der atalarımız. İnsan, inançları ayrı da olsa, birbirlerini sevmeseler de geçimi sağlayan kimsenin yanlısı olur, ona hizmet eder. Olayı bu açıdan değerlendirdiğimizde, kendilerince belki de doğru yapıyorlar. Ama aboneler cephesinden bakıldığında göz göre-göre zaman kaybının yanında ekonomik zarara da yol açtıkları söylenebilir.

Kimse kimsenin sesini duymaktan öteye gidemediği için işin aslı astarı nedir, bu konuda başına hal gelen biz ve bizim gibiler tamam orada bu ve benzeri yanlışlıklar bir süredir var ve halen devam ediyor diyebiliyorlar. Ama başına hal gelmeyenlere 11880 Bilinmeyen numaralar sevisinde yaşanan olumsuzlukları anlatmanın deveye hendek atlamaktan zor olduğunu biliyoruz. Ama halkı haberden haberdar etmek gibi asli görev sahibi olmamız gereği toplumu özelliklede Telekom abonesi bütün vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren bu olumsuzluğu kamuoyu ile paylaşmakta yarar görmekteyiz.

Hâlbuki ortada bir olumsuzluk var. Bu bir gerçek, ama halkımız beni sokmayan yılan bin yaşasın zihniyetiyle idare edilmeye alıştırıldığı için, kendi başına hal gelinceye kadar olayın muhataplarını hayalcilikle itham etmeyi sürdürerek sözlerimizi galeye almadıkları için yanlışların yanlış yolda ilerleyerek keselerini doldurmalarına bilmeden destek oluyorlar

Ancak ortada acı bir gerçek var. O da Türk Telekom’un aboneler üzerinden bahse konu yerde çalışanların onlarcasından bir ya da bir kaçının bilerek ya da bilmeden eksik yaptığını diğeri bilmediğini ileri sürerek göz göre-göre haksız kazanç elde etmesidir. Bu yanlışlığa kim izin verdiyse lütfen gereğini yapmalı ve işi doğru zemin üzerine oturtarak bilerek ya da bilmeden yapıla gelen aboneye zarar verme yanlışlığının derhal ortadan kaldırılmasıdır.

Ama ne yazık ki bencilliğin ön plana çıkarıldığı ülkemizde başına hal gelmeyenlere bu ve benzeri olumsuzlukları anlatmak o kadar da kolay değil. Adamın başına senin yaşadığın yanlışlık gelecek, ondan sonra sen haklısın diyecek. Aksi halde Telekom’un 11880 Bilinmeyen numaralar servisindeki bazıları gibi dediğim dedik, çaldığım düdük demeye devam ediyor.
Yaşayan bütün canlılar gibi biz insanlar da bir gün mutlaka öleceğimiz gerçeğini kabullenerek ben yerine biz demeyi bilen idareciler tarafından yönetilebilsek sorun kendiliğinden çözülecek.

Fakat bulanık su da balık avlamayı yaşam biçimi haline getirmiş sözde idareciler ne yazık ki sizi size bırakmıyorlar. Ama sizde, böyle gelmiş böyle gider düşüncesiyle devam ederek kendinizi yenilemediğiniz müddetçe, Türk Telekom’un 11880 bilinmeyen numaralar servisinin kendini bilmez bazı çalışanları tarafından maddi zarara uğratılmak şöyle dursun, telefon kulağınızda “saçınızı başınızı yolmaya” devam edersiniz diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Saçını-Başını Yolduruyor.!

Paylaş
Etiketler: abonelerabonelerden haksız kazançtürk telekom
Önceki Yazı

Şeker Hastalığı Neden Artıyor?

Sonraki Yazı

Bir Umuttur Yaşamak

Ahmet YENİN

Ahmet YENİN

İlişkili Yazılar

Ahmet YENİN

İnsana Güven Kalmadı

29 Şubat 2020
5k
Ahmet YENİN

Cumhurbaşkanımızın Bir Tek Ordu’da mı Sözü Geçmiyor…

19 Ocak 2018
5k
Ahmet YENİN

Bilmiyorsa Eşeğe Binecek…!

25 Kasım 2016
5k
Ahmet YENİN

Özde Öğretmenlerin, Öğretmenler Günü Kutlu Olsun…

24 Kasım 2016
5k
Sonraki Yazı

Bir Umuttur Yaşamak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Trendler
  • Yorumlar
  • En son
Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

22 Mart 2019
Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

24 Ocak 2016

Yok Saymak

28 Mart 2020

Yıldızname Baktırmak Günah mı…Günah…

09 Haziran 2022

Keltepen’in Taşları /Şu Akkuşun Gürgenleri

18 Nisan 2020

Düz Dara Yâr Düz Dara

23 Mayıs 2020

Tüketicilerin Süt Tozu Dilekçeleri!

97

Fethullah Gülen’e 19 Soru

72

Ayasofya Açılsın Zincirler Kırılsın

70

İslâm Dışı Bir Uygulama: Çocuk Sünneti…

45

Gıda Mühendislerinin Petek Ataman’a Çağrısı

40

Şarkı Sözü Alan Var mı?

39
Tərcümeyi – Hal

Tərcümeyi – Hal

31 Ocak 2026
Ünye Döner Çeşme Meydanı

Ünye Döner Çeşme Meydanı

31 Ocak 2026
Herkese ‘Kelle’ Gerek

Günce

31 Ocak 2026
Müzisyen Kardeşler

Müzisyen Kardeşler

31 Ocak 2026
Suskun Ve Sessiz

Kürsüde Az Ses, Çok Mana

30 Ocak 2026
Toplumsal Cinsel Problem

Toplumsal Cinsel Problem

30 Ocak 2026

Köşe Yazarları

Türkiye Deprem Haritası

 

Ayın Sözü

Lütfen Duyarlı Olalım!

de, da vb. bağlaçlar ayrı yazılır.

Cümle bitişinde noktalama yapılır. Boşluk bırakılır, yeni cümleye büyük harfle başlanır.

Dilimiz kadar, edebiyatımıza da özen gösterelim.

Arşiv

Sosyal Medya’da Biz

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter

Entelektüel Künyemiz!

Online Bilgi İletişim, Sanat ve Medya Hizmetleri, (ICAM | Information, Communication, Art and Media Network) Bilgiağı Yayın Grubu bileşeni YAZAR PORTAL, her gün yenilenen güncel yayınıyla birbirinden değerli köşe yazarlarının özgün makalelerini Türk ve dünya kültür mirasına sunmaktan gurur duyar.

Yazar Portal, günlük, çevrimiçi (interaktif) Köşe Yazarı Gazetesi, basın meslek ilkelerini ve genel yayın etik ilkelerini kabul eder.

Yayın Kurulu

Kent Akademisi Dergisi

Kent Akademisi | Kent Kültürü ve Yönetimi Dergisi
Urban Academy | Journal of Urban Culture and Management

Ayın Kitabı

Yazarımız, Sedayi ALTUN’dan,

“Bir Eğitim Yolcusu” adlı güzel bir eser. Yazarımızın eseri, yine bir yazarımız ve Karadeniz Şairler ve Yazarlar Derneği yönetim kurulu üyemizin sahibi olduğu Ateş Yayınlarından çıkmıştır. Kendilerini kutluyoruz.

Gazetemiz TİGAD Üyesidir

YAZAR PORTAL

JENAS

Journal of Environmental and Natural Search

Yayın Referans Lisansı

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Bilim & Teknoloji

Eğitim & Kültür

Genel Eğitim

Kişisel Gelişim

Çocuk Gelişimi

Anı & Günce

Spor

Kitap İncelemesi

Film & Sinema Eleştirisi

Gezi Yazısı

Öykü Tefrikaları

Roman Tefrikaları

Röportaj

Medya

Edebiyat & Sanat

Sağlık & Beslenme

Ekonomi & Finans

Siyaset & Politika

Genç Kalemler

Magazin

Şiir

Künye

Köşe Yazarları

Yazar Müracatı

Yazar Girişi

Yazar Olma Dilekçesi

Yayın İlkeleri

Yayın Grubumuz

Misyon

Logo

Reklam Tarifesi

Gizlilik Politikası

İletişim

E-Posta

Üye Ol

BİLGİ, İLETİŞİM, SANAT ve MEDYA HİZMETLERİ YAYIN GRUBU

 INFORMATION, COMMUNICATION, ART and MEDIA PUBLISHING GROUP

© ICAM Publishing

Gazetemiz www.yazarportal.com, (Yazarportal) basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.
Yazıların tüm hukuksal hakları yazarlarına aittir. Yazarlarımızın izni olmaksızın, yazılar, hiç bir yerde kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.

Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta

© 2008 - 2021 Yazar Portal | Türkiye Interaktif Köşe Yazarı Gazetesi

Yeniden Hoşgeldin

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenimi unuttun?

Parolanızı alın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.

Giriş yap