Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Cumartesi, Aralık 6, 2025
  • Giriş Yap
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Anasayfa Yazarlar Burhan ÖZFATURA (Dr.)

Hep , Aynı İğrenç Senaryo

Dr. Burhan ÖZFATURA Yazar Dr. Burhan ÖZFATURA
02 Nisan 2011
Burhan ÖZFATURA (Dr.)
0
400
Paylaşma
5k
Görüntülenme
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Ya Rabbim; bu iğrenç senaryolara , daha ne kadar süre ile şahit olacağız ?

Bu sömürü , bu katliam , bu yağma , bu vahşet düzeni , ne zaman sona erecek?

Ne zaman aklımızı başımıza alacak, birlikte hareket etmeyi öğrenecek, şahsi çıkar ve sahte iktidarlar uğruna  Vatikan / AB / İsrail  ve  ABD ‘ye uşaklık etmekten  vazgeçecek, gerçek demokrasiye inanacak , halkın çıkarlarını esas alacağız?

Şu İslam Aleminin perişanlığı , insanı kahrediyor. Cenab-ı Hak  , muazzam imkanlar, zenginlikler lütfetmiş; ancak hepsi perişan , dışa bağımlı (bir avuç dış mihrakların uşağı dışında) fakir , cahil ve eğitimsiz. Demokrasinin  D ‘si bile yok. Zulüm , baskı , vahşet kol  geziyor.

1-)     Tunus’ta ve Mısır ‘da halkın lehine ne değişti?

Nedir bu , Libya faciası? Niçin durmadan masum insanlar katlediliyor?  Daha kısa bir süre önce Kaddafi’ye  yalakalık eden , kompleksleri ile ünlü bücür Sarkozy ‘e ne oluyor?. Kendini bir matah sayıyor. Sarkozy Hükümetinin İç işleri Bakanı‘nın ifadesi ile “ Haçlı seferlerine öncelik ediyor”.

42 yıldır i Kaddafi’ye destek veren, yalakalık eden, silah satan , Libya’nın  zenginliklerini sömürenler  bunlar değil miydi? El öpen  Berlusconi , kırmızı halı seren  Sarkozy,  petrolleri sömüren ABD , ne oldu da böyle çark ettiler.?

İspanya ‘ya , Katar’a  – Danimarka / Belçika / Norveç vb.  bücür ülkelere Kanada’ya ne oluyor ?  Hangi hakla , masum halka  bomba yağdırıyorlar? ( BM kararı imiş. Aman ne önemli . BM / Güvenlik Konseyi / NATO vs. , hep  bu haçlı güruhunun , maşası değil mi ?  Bunların adil ve tarafsız olması mümkün mü? (Rusya ve Çin  şimdi konuşacaklarına  karara engel olabilirlerdi yazık..)

Arap Birliği , niçin bu kadar pasif  ve dönek ? Şua ana kadar doğru ve karalı tutumu ile , övgüye layık  bir Türkiye var.

Bir taraftan da ( ABD  – AB – İsrail – Vatikan ve İran  işbirliği ile ) Şiiler kışkırtılıyor. Suudi Arabistan  / Yemen / Suriye /  Ürdün /  Afganistan / Pakistan / Bahreyn /  Irak /  Cezayir /  Sudan / Körfez emirlikleri vb. , ülkeler üzerinde oyunlar oynanıyor. Amaç İslam Alemine  huzur vermemek. Zenginliklerini sömürmek. Birleşmelerine , güçlenmelerine , kalkınmalarına , iyi eğitim almalarına  ve demokrasiye geçmelerine , engel olmak.

 Hep aynı taktik; huzursuz et ,  mezhep / aşiret vb. farklılıkları istismar et , kendine uşaklık eden  diktatörlere  destek ver ; bol bol silah sat ve sömür, sonra parçala ve yut. (Korkarım , Libya’da asıl hedef , aşiretlere göre  Libya’yı parçalara ayırmaktır.)

Elbette , sadece Haçlı güruhuna suç bulamayız. Asıl suçlu ; gözü doymayan , halkına sırtını dönen , zalim /  baskıcı /  sahte iktidar düşkünü /  müsrif /  ahlaksız /  hırsız   yöneticilerdir.

Nitekim Kaddafi denen psikopat  da , bunların başında gelmektedir. Fakat olan zavallı halka olmaktadır. ( 42 yıl  iktidarda kalacaksın , nüfusun  6,5 milyon olacak, oluk oluk  para akacak ve sen Ülkeni  Dünyanın en mamur , en gelişmiş ülkesi yapamayacaksın. Har vurup , harman  savuracak ve sonunda da halkını katledeceksin.)

Peki , bu ( Tüm İslam Dünyasında yürütülen) operasyonların  amacı nedir.?

Halka yararı ne olacaktır? Hedef nedir ? Yeni yönetim alternatifleri kimlerdir ?  Sokağa dökülenlerin amacı nedir?  Hepsi belirsiz!!

Karıştır , müdahale et , böl  ve  yut, yeni uşakları iktidara getir…

 2-)      Ne yazık ki  , Türkiye’de aynı oyunlar oynanmaktadır.

İsrail / ABD / Vatikan / AB  “ şer ittifakı “ , yıllardır  Türkiye ‘yi  bölmek , kardeşi kardeşe  kırdırmak için elinden geleni yapmaktadır. Terörü koordine eden ve destekleye onlardır. K. Maraş , Sivas , Gazi Mahallesi  vb. olayları tezgahlayanlar , onlardır.   Türk – Kürt  ,           Sünni – Alevi  ,   Sağcı – Solcu ,  ihtilaflarını koordine edenler , onlardır.

Türkiye ‘nin  Kürt sorunu yoktur. BDP , bu dış mihraklara hizmet etmektedir. İmralı’daki  cani , onların adamıdır.

Amaç , Türkiye’yi bölmek ; Büyük Ermenistan projesini gerçekleştirmektir. Bunun için “ halkın vekili” olduğunu iddia eden  ; aslında dış mihrakların / terör örgütlerinin / CIA ve MOSSAD ‘ın  vekili olan tipler , her türlü provokasyonu  yapmaktadırlar.  Nevruz dahil , her olayı istismar etmektedirler.  Çocukları ,Polise ve Askere tokat ve taş atmakta , her türlü hakareti etmektedirler. ( Patronları da , kurşun / mayın / bomba kullanmaktadır.)

İktidarın tavizkar tutumu , bunları iyice şımartmıştır. Gemi azıya almışlardır.

Elbette başarıya ulaşamayacaklardır. Elbette Türk Halkı , bu olayları alt edecektir.. Elbette bir avuç satılmış bölücünün gücü  Türkiye’yi mağlup etmeye yetmez.

 Siz şımartılmış ve satılmış azınlığın şamatasına değil , sessiz çoğunluğun gücüne önem verin…

Dr. Burhan ÖZFATURA

www.burhanozfatura.org

Paylaş
Etiketler: Kaddafi’ye destek verenkatliamLibya’nın zenginliklerini sömürenlersilah satansömürüyalakalık eden
Önceki Yazı

Japonya Faciadan Sorumludur ve Yargılanmalıdır

Sonraki Yazı

Seçim Sürprizleri Neler Olabilir?

Dr. Burhan ÖZFATURA

Dr. Burhan ÖZFATURA

İlişkili Yazılar

Burhan ÖZFATURA (Dr.)

Cehalet ve Gericilikle Savaş, Halkla Savaş Değildir

01 Haziran 2023
5k
Bilgilendirmeler ve Hedefteki Türkiye (3)
Burhan ÖZFATURA (Dr.)

Bilgilendirmeler ve Hedefteki Türkiye (3)

01 Mayıs 2021
5.1k
Burhan ÖZFATURA (Dr.)

Bilgilendirmeler (II)

23 Nisan 2021
5k
Bilgilendirmeler…
Burhan ÖZFATURA (Dr.)

Bilgilendirmeler…

17 Nisan 2021
5k
Sonraki Yazı

Seçim Sürprizleri Neler Olabilir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Trendler
  • Yorumlar
  • En son
Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

22 Mart 2019
Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

24 Ocak 2016

Yok Saymak

28 Mart 2020

Yıldızname Baktırmak Günah mı…Günah…

09 Haziran 2022

Keltepen’in Taşları /Şu Akkuşun Gürgenleri

18 Nisan 2020
Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

21 Eylül 2022

Tüketicilerin Süt Tozu Dilekçeleri!

97

Fethullah Gülen’e 19 Soru

72

Ayasofya Açılsın Zincirler Kırılsın

70

İslâm Dışı Bir Uygulama: Çocuk Sünneti…

45

Gıda Mühendislerinin Petek Ataman’a Çağrısı

40

Şarkı Sözü Alan Var mı?

39
Bebeğim

Bebeğim

06 Aralık 2025
Güvenlik Görevlisi

Güvenlik Görevlisi

06 Aralık 2025
Aklımda Bir Ses Var

Aklımda Bir Ses Var

06 Aralık 2025
Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

05 Aralık 2025
Nasıl Bir Toplum Olduk. Birinin Ak Dediğine Diğeri Kara Diyor

Nasıl Bir Toplum Olduk. Birinin Ak Dediğine Diğeri Kara Diyor

05 Aralık 2025
Ve Bilirsin

Ve Bilirsin

05 Aralık 2025

Köşe Yazarları

Türkiye Deprem Haritası

 

Ayın Sözü

Lütfen Duyarlı Olalım!

de, da vb. bağlaçlar ayrı yazılır.

Cümle bitişinde noktalama yapılır. Boşluk bırakılır, yeni cümleye büyük harfle başlanır.

Dilimiz kadar, edebiyatımıza da özen gösterelim.

Arşiv

Sosyal Medya’da Biz

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter

Entelektüel Künyemiz!

Online Bilgi İletişim, Sanat ve Medya Hizmetleri, (ICAM | Information, Communication, Art and Media Network) Bilgiağı Yayın Grubu bileşeni YAZAR PORTAL, her gün yenilenen güncel yayınıyla birbirinden değerli köşe yazarlarının özgün makalelerini Türk ve dünya kültür mirasına sunmaktan gurur duyar.

Yazar Portal, günlük, çevrimiçi (interaktif) Köşe Yazarı Gazetesi, basın meslek ilkelerini ve genel yayın etik ilkelerini kabul eder.

Yayın Kurulu

Kent Akademisi Dergisi

Kent Akademisi | Kent Kültürü ve Yönetimi Dergisi
Urban Academy | Journal of Urban Culture and Management

Ayın Kitabı

Yazarlarımızdan, Nevin KILIÇ’ın,

Katilini Doğuran Aşklar söz akıntısını öz akıntısı haliyle şiire yansıtan güzel bir eser. Yazarımızı eserinden dolayı kutluyoruz.

Gazetemiz TİGAD Üyesidir

YAZAR PORTAL

JENAS

Journal of Environmental and Natural Search

Yayın Referans Lisansı

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Bilim & Teknoloji

Eğitim & Kültür

Genel Eğitim

Kişisel Gelişim

Çocuk Gelişimi

Anı & Günce

Spor

Kitap İncelemesi

Film & Sinema Eleştirisi

Gezi Yazısı

Öykü Tefrikaları

Roman Tefrikaları

Röportaj

Medya

Edebiyat & Sanat

Sağlık & Beslenme

Ekonomi & Finans

Siyaset & Politika

Genç Kalemler

Magazin

Şiir

Künye

Köşe Yazarları

Yazar Müracatı

Yazar Girişi

Yazar Olma Dilekçesi

Yayın İlkeleri

Yayın Grubumuz

Misyon

Logo

Reklam Tarifesi

Gizlilik Politikası

İletişim

E-Posta

Üye Ol

BİLGİ, İLETİŞİM, SANAT ve MEDYA HİZMETLERİ YAYIN GRUBU

 INFORMATION, COMMUNICATION, ART and MEDIA PUBLISHING GROUP

© ICAM Publishing

Gazetemiz www.yazarportal.com, (Yazarportal) basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.
Yazıların tüm hukuksal hakları yazarlarına aittir. Yazarlarımızın izni olmaksızın, yazılar, hiç bir yerde kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.

Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta

© 2008 - 2021 Yazar Portal | Türkiye Interaktif Köşe Yazarı Gazetesi

Yeniden Hoşgeldin

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenimi unuttun?

Parolanızı alın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.

Giriş yap