Bilindiği şekliyle devlet tümüyle yenilendi.
15 Temmuz bu açıdan yeni bir başlangıç sayılır.
FETÖ elemanları etkisizdir, bu doğru.
Ama FETÖ’nün usta elemanları temizlendi. Çıraklar, yeni kuşak, sözüm onaona çocukluğunda FETÖ’nün kitap ve vaazlarıyla yetişen, daha gizli ve daha kıvrak yeni bir kuşak dalgası geliyor.
Bu kuşak cemaat içerisinde yetişen değil, özellikle “aile” içerisinde yetiştikleri için, daha tehlikelidirler.
Gerci bir kısmı kendini kurtardı. Hükümet-FETÖ kavgası başlamadan önce tüm bağlarını kestiler. İçe kapanıp yeni bir strateji belirlediler.
Stratejileri çok tehlikelidir.
Artık ders yontemiyö bıraktılar. Zaten yeni kadroları çocukluktan gelme hayallerle büyüdüler. Oto kontrol sistemiyle adam yetiştiriyorlar.
Kendi adamlarının resimleri, videoları ve çekilmiş ses kayıtları mevcuttur. Bu yöntem ile kimse onlardan ayrılamazlar.
Çocuklarına ve yeni kuşağa, kendileri dışında kalan herkesin düşman olduol bilincini aşılamışlar.
Çekirdek kadroları çok iyi beyin yıkama taktiği uyguluyorlar.
Bu hareketin eskiden hiyerarşik bir sistemi vardı. Şimdi ise ideolojiktir ve daha tehlikelidir.
Eskiden parola şuydu: “Hedefe ulaşana kadar her şey mübahtır.”
Şimdi bu parola gelişti: “Güçlü olana yanaş, güçsüzü ez.” Bu şekilde hedeflerine ulaşabileceklerini zannediyorlar.


















