Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Pazar, Aralık 7, 2025
  • Giriş Yap
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Anasayfa Yazarlar Kemal ÖZER

Sapıklık Bunların Kimliği

Kemal ÖZER Yazar Kemal ÖZER
20 Ekim 2017
Kemal ÖZER
0
402
Paylaşma
5k
Görüntülenme
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

FETÖ’nün gelini Elif Şafak kendi tabiri ile “biseksüel”, açık ifadesiyle cinsi sapık olduğunu açıklamış ABD’de.

Bu türler, bu türleri teşvik ve tebrik eden, yayınları ile destek olarak cürmümeşhut için söylenecek yegâne söz ‘Allah müstahakınızı versin‘ demek.

Bunun FETÖ firarisi Aydın Doğan’ın eski yayın yönetmeni, “eski” kocası Eyüp Can’ın yönettiği Radikal‘de, “Yahudi sevgilim, ‘Müslüman’ karım ve ben” başlıklı bir yazı kaleme almış ve şöyle demişti:

“Yıl 1996. Amerika’da öğrenciyim. O Yahudi, ben Müslüman. Birbirimize deliler gibi âşığız. “Evlenebilirim” dediğim ilk kadın.

Bir gün damdan düşer gibi sordu… “Eyüp, çocuklarımızın dini ne olacak?” Aslına bakarsanız ne o Ortodoks bir Yahudi, ne de ben geleneksel Müslüman. Ama dini kimlik bu, sormadan edemedi… Ellerini tuttum, “Gözlerimin içine bak” dedim. “Senin kadar Yahudi, benim kadar Müslüman olurlar.”

Ailesi izin vermediği için Aydın Doğan ve Gülen’in ortak elemanı Eyüp Can, bu Yahudi kızı ile evlenememiş…

Katalog evliliği midir, yoksa bir proje evliliği mi bilmiyoruz ama sapıklığını faş eden Elif Şafak’la ilişkisi ve onun imansızlığını şöyle anlatıyor aynı yazısında:

“İstanbul’a döndüm, ikinci kez sırılsıklam âşık oldum. Nüfus cüzdanına göre o da Müslüman, ben de. Ya da ben öyle zannediyorum. Hayatımda hiç kimse bana onun kadar dini kimliğimi sorgulatmadı. Doğacak çocuklarımızın dini kimliğinden emin olamadığı için evlenmeye cesaret edemeyen Yahudi sevgilim bile.

Bakmayın böyle anlattığıma. Çok kanlı geçti bu sorgulama. Gömlek değil, sonuçta kimlik bu, çıkar deyince çıkmıyor. Çıkarılabilecek bir kimlik bile olsa, siz fark etmeden derinizle bütünleşiyor. Tek tek soyduk kimliklerimizi, din-dil-ırk-sınıf-aile-çevre-tanrı-şeytan… Ve sonunda öyle bir noktaya geldik ki ya yok edecektik birbirimizi ya da yeniden var.

İkisini de yaptık. Tam iki yıl hiç görüşmedik Elif’le. Ve sonra ilk buluşmada evlenmeye karar verdik. “Karakterimiz kaderimizdir” derdi sürekli. Anlamam zaman aldı. ‘Yahudi sevgilim’ beni kimliğime yapıştırdı, ‘Müslüman karım’ beni hem kendisinden hem de üstüme giydirilmiş tüm kimliklerden uzaklaştırdı. Aşk bu, soymadan-soyunmadan olmuyor. Kimlikler bir bir dökülüyor, geriye sadece karakterimiz kalıyor.”

FETÖ’CÜ SAĞLIK, MÜSLÜMAN OLMADIKLARINI İTİRAF EDİYOR

Karısının ve kendisinin Müslüman olmadıklarını açıkça itirafla yetinmeyen FETÖ firarisinin söyleyecekleri bitmedi.

Nasıl bir midelerinin olduğunu, nasıl bir tiksinti tipler olduklarına dair itiraflarını ise şöyle sürdürmüştü:

“Karım, çocuklarla birlikte bir süredir Londra’da. Bir zamanlar evlenmeyi düşündüğüm Yahudi sevgilim, uzun uğraşlar sonucu sperm bankası aracılığıyla hamile kaldı ve Kudüs’te bir oğlan çocuğu doğurdu. Geçen hafta hem bana hem de Elif’e müjdeli haberi verdi. İlk fırsatta İstanbul, Londra ya da Kudüs’te çoluk çocuk buluşmaya karar verdik. Telefonu kapatmadan önce şöyle bir diyalog geçti aramızda. – Bankadan aldığın sperm Yahudi bir erkeğe mi ait?

– Hayır, genetik hastalık riskini minimize etmek için Yahudi olmayan erkeklerin spermi tercih ediliyor, ben de öyle yaptım.

– Peki, kime ait olduğunu biliyor musun?

– Kimliğini gizli tutuyorlar ama galiba spermin sahibi Arap Müslüman’mış…

Sol-sağ, laik-dindar, Türk-Kürt-Arap, Müslüman-Hıristiyan-Yahudi, hepsi üzerimize giydirilmiş birer kimlik. Aslolan kişiliğimiz…”

İşte kendi kaleminden kimlikleri bu soysuzların…

HÜRRİYET’TEN SAPIKLIĞA TEBRİK VE TEŞVİK

Aydın Doğan’ın eski elemanının karısına yine Doğan’ın arsız yazarı Arman’dan dün büyük bir destek geldi.

On numara arsız, müfsit Arman, sapıklığını ilan eden E. Şafak için “Bizimki gibi bir ülkede bu beyanatı için bir kadın cesaretinden dolayı ancak tebrik edilir” diyor.

Aydın Doğan da buna katılır mı bilmiyorum ama katılmasa yayınlanmasına izin vermezdi. “İyi de sizde gazetede çıkan her şeyden yayın yönetmenizin, patronun haberi olur mu?” diyebilirsiniz. Elbette olmaz. Bizde hiç olmaz.

Lakin böyle bir yazı bizde sehven çıksa, ne biz ne de patron, o yazarı ve o yazıya izin vereni orada barındırırız.

‘Patron Doğan ya da Fikret Bila bu yazının yayınlanmasını görmediler’ diyelim, ama dün okudular, Ayşe Arman hâlâ sapıklığı teşvik edici köşesinde yazmaya devam edecekse (ki edecek), sapıklığın teşvik ve tebrikine Doğan da Bila da destek vermiş olmaz mı?

Bal gibi olur.

Ne mi demek istiyorum? Bu yazar kovulmaz ise, Hürriyet‘e para verip okuyan, sitesine girip hitine destek veren de Arman’la, Doğan’la, Bila ile aynı cürmün, günahın ortağı olur.

İşte Arman’ın sapkını tebrik ve ülkemizdeki diğer sapıkları teşvik için kullandığı, cürüm hezeyanları:

“Demin izledim TED konuşmasını (E. Şafak’ın)

Şahane… Ki ne derse desin, bir tür devrim! Onlarca LGBT genci için bir rahatlama, hafifleme…

İkiyüzlülüğün tavan yaptığı, aslında dünyaya farklı renklerini, eşcinselliklerini haykırmak isterken, toplumsal baskılar yüzünden söyleyemeyenlere cesaret üflüyor.

Güç veriyor. Örnek teşkil ediyor.

“Herkesi olduğu gibi kabul edelim. İhtiyacımız olan biraz empati, biraz hoşgörü” diyor.

Allah aşkına haksız mı kadın? Bence şahane bir konuşma. Destekliyorum. Ve Elif Şafak’ı çok cesur buluyorum.”

Gördüğünüz gibi FEÖ’nün “hoşgörüsü” Arman’ın da satırlarında. Soros’un Satanistlerin sapkınlıkları Hürriyet’te teşvik ve takdir ediliyor.

Bütün işler Müslüman bir memlekette yapılıyor.

Ahlaksızlığın, sapkınlığın teşvik edildiği gazetenin yayın yönetmeni ve yazarlarını artık Reis’in uçağında görmek istemiyoruz.

Bu cürmün failinin patronunu Erdoğan’ın iftar sofrasında istemiyoruz.

Devletin kaynaklarının bu gazeteye aktarılmasına son verilmeli.

Bürokrasinin masasında, belediye başkanın masasında, bakanın masasında bu rezil teşvik ve tebriğin yer aldığı gazeteyi görmek istemiyoruz.

Yeter artık! Şimdi cesur olmayacaksak ne zaman olacağız?

BU SATANİST VE YAHUDİ PROJESİDİR

Eşcinsel denilen ve LGBT harfleriyle tasniflenen sapkınlığın asıl hedefi ise aile. FETÖ’nün gelininin de, Doğan’ın yazarının da hedefi aynı.

Bu sapkınlığın kurumsallaşma girişimini ilk başlatan Litvanyalı Yahudi bir ailenin oğlu olan esrarkeş Harvey Bernard Milk (1930-1978). Milk küresel baronların kendisine sağladığı büyük imkânlarla eşcinsel “hakları”nın geliştirilmesi konusunda çalışır. Eşcinsel hakları kahramanı ve ikonu ilan edilir. San Fransisko belediye başkanlığı yapan Milk, sonunda intihar eder.

Netice de bu tür fiiller, yazılar, gündemlerin asıl amacı, gençlik ve aile.

Bonzai vs. üretip, satmak bu suça oranla daha hafif. Atom Bombası atmak bile daha hafif. Bu suç değil, suç ötesi bir şeytanlık.

Paylaş
Paylaş
Önceki Yazı

Doğum Hızı Düşüyor Yaşlı Nüfus Artıyor

Sonraki Yazı

Eğitim Aldırılan İşçi Erken Ayrılırsa

Kemal ÖZER

Kemal ÖZER

İlişkili Yazılar

Kemal ÖZER

Hoşça kalın, Allah’a Ismarladık

02 Şubat 2021
5k
Kemal ÖZER

Ya Şimdi Yahut Bir Asır Daha Esarete Devam

17 Ağustos 2020
5k
Kemal ÖZER

‘İlaç’ Savaş ve Suç Ürünüdür

14 Mayıs 2020
5k
Kemal ÖZER

Kemalizm: Türkiye’nin Çıkmaz Sokağı

05 Mayıs 2020
5k
Sonraki Yazı

Eğitim Aldırılan İşçi Erken Ayrılırsa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Trendler
  • Yorumlar
  • En son
Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

22 Mart 2019
Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

24 Ocak 2016

Yok Saymak

28 Mart 2020

Yıldızname Baktırmak Günah mı…Günah…

09 Haziran 2022

Keltepen’in Taşları /Şu Akkuşun Gürgenleri

18 Nisan 2020
Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

21 Eylül 2022

Tüketicilerin Süt Tozu Dilekçeleri!

97

Fethullah Gülen’e 19 Soru

72

Ayasofya Açılsın Zincirler Kırılsın

70

İslâm Dışı Bir Uygulama: Çocuk Sünneti…

45

Gıda Mühendislerinin Petek Ataman’a Çağrısı

40

Şarkı Sözü Alan Var mı?

39
Biz Ne Güne Duruyoruz Burada

Angarya Değil Bu İş

07 Aralık 2025
Göz Gördü Gönül Katlanmadı

Eller Taşın Altında

07 Aralık 2025
Bebeğim

Bebeğim

06 Aralık 2025
Güvenlik Görevlisi

Güvenlik Görevlisi

06 Aralık 2025
Aklımda Bir Ses Var

Aklımda Bir Ses Var

06 Aralık 2025
Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

05 Aralık 2025

Köşe Yazarları

Türkiye Deprem Haritası

 

Ayın Sözü

Lütfen Duyarlı Olalım!

de, da vb. bağlaçlar ayrı yazılır.

Cümle bitişinde noktalama yapılır. Boşluk bırakılır, yeni cümleye büyük harfle başlanır.

Dilimiz kadar, edebiyatımıza da özen gösterelim.

Arşiv

Sosyal Medya’da Biz

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter

Entelektüel Künyemiz!

Online Bilgi İletişim, Sanat ve Medya Hizmetleri, (ICAM | Information, Communication, Art and Media Network) Bilgiağı Yayın Grubu bileşeni YAZAR PORTAL, her gün yenilenen güncel yayınıyla birbirinden değerli köşe yazarlarının özgün makalelerini Türk ve dünya kültür mirasına sunmaktan gurur duyar.

Yazar Portal, günlük, çevrimiçi (interaktif) Köşe Yazarı Gazetesi, basın meslek ilkelerini ve genel yayın etik ilkelerini kabul eder.

Yayın Kurulu

Kent Akademisi Dergisi

Kent Akademisi | Kent Kültürü ve Yönetimi Dergisi
Urban Academy | Journal of Urban Culture and Management

Ayın Kitabı

Yazarlarımızdan, Nevin KILIÇ’ın,

Katilini Doğuran Aşklar söz akıntısını öz akıntısı haliyle şiire yansıtan güzel bir eser. Yazarımızı eserinden dolayı kutluyoruz.

Gazetemiz TİGAD Üyesidir

YAZAR PORTAL

JENAS

Journal of Environmental and Natural Search

Yayın Referans Lisansı

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Bilim & Teknoloji

Eğitim & Kültür

Genel Eğitim

Kişisel Gelişim

Çocuk Gelişimi

Anı & Günce

Spor

Kitap İncelemesi

Film & Sinema Eleştirisi

Gezi Yazısı

Öykü Tefrikaları

Roman Tefrikaları

Röportaj

Medya

Edebiyat & Sanat

Sağlık & Beslenme

Ekonomi & Finans

Siyaset & Politika

Genç Kalemler

Magazin

Şiir

Künye

Köşe Yazarları

Yazar Müracatı

Yazar Girişi

Yazar Olma Dilekçesi

Yayın İlkeleri

Yayın Grubumuz

Misyon

Logo

Reklam Tarifesi

Gizlilik Politikası

İletişim

E-Posta

Üye Ol

BİLGİ, İLETİŞİM, SANAT ve MEDYA HİZMETLERİ YAYIN GRUBU

 INFORMATION, COMMUNICATION, ART and MEDIA PUBLISHING GROUP

© ICAM Publishing

Gazetemiz www.yazarportal.com, (Yazarportal) basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.
Yazıların tüm hukuksal hakları yazarlarına aittir. Yazarlarımızın izni olmaksızın, yazılar, hiç bir yerde kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.

Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta

© 2008 - 2021 Yazar Portal | Türkiye Interaktif Köşe Yazarı Gazetesi

Yeniden Hoşgeldin

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenimi unuttun?

Parolanızı alın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.

Giriş yap