Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Cumartesi, Aralık 6, 2025
  • Giriş Yap
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Anasayfa Yazarlar Kemal ÖZER

Erdoğan’ı İpe Çekeceklerdi!

Kemal ÖZER Yazar Kemal ÖZER
26 Mayıs 2015
Kemal ÖZER
0
401
Paylaşma
5k
Görüntülenme
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş
Amerikan kuvvetleri etkin bir direnişle karşılaşmadan Bağdat’ı işgal etmişti. Oldukça güçlü bir ordusu olan Irak’a ne olmuştu da, savaşmadan teslim olmuştu? Bu hususta pek çok tez ileri sürüldü.

Bazı yorumcular, Irak rejiminin orduyu bir dış savaşa göre değil, iç sorunlara göre konumlandırdığını ileri sürüyorlardı.
Oysa Irak ordusu, İran’la 8 yıl süren savaşta, askeri açıdan İran’dan daha zayıf olmasına karşın daha az zayiat vermiş, hatta İran topraklarının bir bölümünü bile ele geçirmişti.
Kimileri ise, “Amerika, bilinçaltına yönelik sinyal yayarak, Irak ordusunun savaşmasını engelledi” diyordu. Bu mevzudaki her tezin zayıfta olsa haklılık payı olabilir elbet. Ancak gözardı edilen çok daha önemli bir husus daha var.
O da, Irak ordusunu ele geçiren sahte şeyh Kesnizani’nin, tüm müritlerine savaşı terk edip, tatile gitmelerini emretmesiydi. Bu yüzden de, Amerikan kuvvetleri kolayca Bağdat’ı işgal edebilmişti.
Yani bir nevi kale kapısı içeriden açıldığı için, savaşın işgal aşaması oldukça kısa sürmüştü.
Bush’a özgüven sağlayan ve savaşın kısa süreceğini söylemesinin gerçek nedeni buydu. Ayrıca asıl işgalci Amerika değil, İsrail ve İngiltere’ydi. Çünkü bu alçak savaşta, Amerika adlı fili, Irak bahçesine süren onlardı.
Özellikle pek çok Müslüman ülkede, Yahudi kabalizmi, büyü ve hipnoz dâhil her türlü tekniği kullanan dinler arası diyalogcularla, “ılımlı İslam” adını verdikleri projenin peşinde olan MOSSAD, CIA ve Vatikan teslisinin Irak’taki başarısı, benzer projelere dönük yatırımın artmasına yol açdı.
Aslına bakarsanız, Saddam durumdan ta 1980’lerde şüphelenir. Ancak o günlerde, İran’la savaşmaktadır ve tehlike henüz Saddam’ın uykularını kaçıracak boyutta da değildir. Bu nedenle gerekli önlemleri al(a)maz. Bizim paralel çeteyi de, pek çok kişi fark etmiştir etmesine, ama benzer nedenler bizim içinde geçerli olur.
Kesnizaniler ile İsrail’in ilişkileri, ‘Birinci Körfez Savaşı’nda iyice sıkılaşır. Artık onlar içinde para sorunu yoktur. Tarikata üye olmayanlar, şantajların yanı sıra para ile satın alınır.
MOSSAD ve CIA ile ilişkiler, M. Kesnizani’nin iki oğlundan biri olan Nehru tarafından yürütülür. Diğer oğlu Gandi isebir faili meçhule gittiği için hayatta değildir. Oğul Nehru, Irak’ın ne kadar istihbarî bilgisi varsa, İsrail ve Amerika’ya taşır.
Saddam, gizli ve derin yapının etrafını bir örümcek ağı gibi sardığından şüphesi kalmadığında, artık iş işten geçmiştir.
Kürt ve Sünni görünümlü olan ve dinî sadece kirli amacına alet eden Kesnizani, Şiilere de nüfuz etmek istese de, halk arasında pek kök salamaz. O gün iktidarda büyük oranda Sünni görünümlüler vardı. Arap, Türkmen ve Kürt pek çok kimse bu şer ağının içine çekilmişti.
Şeyh, başta tüm karakollar olmak üzere, her kuruma en az beş has adamının yerleştirilmesini emreder. Durumun farkında olan Saddam, Sivil Savunma Kurumu olan El-Difa El-Medenî’yi kurar. Fakat Kesnizani üyeleri burayı da istila ederler.
Irak işgali yaklaştığında bu karanlık şeytanî yapının üç milyon mensubu, her biri en etkin yerlerde olmak üzere, tenya gibi ülkenin bütün sinir uçları ve karar mekanizmalarını işgal ederler.
1970’lerden bu yana tümüyle MOSSAD kontrolündeki Irak’ın paralel çetesinin genel politikasına göre, en küçük köyde bile bir “tekke” açılır, başına da şeyhe körü körüne bağlı bir “kul” konulur.
Tıpkı Gülen’in altın çağındaki Türkiye gibi, onlara çalışmayan, özellikle de Türkiye ile irtibatlı Türkmenler,ya İsrail ajanı, ya MİT ajanı, ya da başka yaftayla ihbar edilip, sustururlar.
İsrailli ya da başka ülkelerden zengin Yahudilerin, ülkede toprak ve ihaleleri almalarını sağlarlar. İslamî bir görüntü verilmiş olan tarikatın ritüellerine bakıldığında, İslam’dan çok Kabalizm ve onun büyücülüğünün hâkim olduğu görülür.
Tarikat amacını gizlemek için genel halka yönelik klasik İslamî eserler yayınlar. Ancak şeyhin yazdığı ve bağlılarına verilen eserler incelendiğinde ise Musevileştirme faaliyeti yapıldığı gözlerden kaçmaz. İstihbaratçılar onları “sihirler bütününden ibaret bir yapı” şeklinde tarif ediyor.
Tarikat görünümlü taşeron örgüt, kendilerine hoşgörülü olmayan ve rakip olma ihtimali olan ne kadar tarikat, cemaat ve oluşum varsa; küçümser, aşağılar ve bizde olduğu gibi gerektiğinde operasyon yapar. Müslümanlar arasında çatışma çıkarabilecek tüm unsurları devreye sokar.
Bazı arsızlar kaynak olarak onu göstermeden yayınlar yapsa da, hepimiz gibi Türkiye’de “Kesnizani tarikatı/örgütü”nün adını, Ahmet Dinç’in şimdilik baskısı olmayan “Babil’de Amerikan Tangosu” adlı eserinden öğrendi.
Bugün üçe-beşe bölünmeye çalışılsa da, 2004’de yazılan eser bugünleri görmüşçesine, Irak’ın üçe bölüneceğinden söz ediyor. Gerçi Saddam, ülkeyi askeri kontrol açısından üçe bölmüş ve başlarına oğlu Kusay, Ali Hasan ve yardımcısı Duri’yi getirmişti.
Yirmi gün süren savaşta Bağdat’ı savunan Kusay, Duri’den yardım beklerken, Duri ilk günden askerleri evlerine göndererek, kendi bölgesini bile savunmadan teslim eder.
Irak’ın yaşadığı bu afeti bildiğinizde, başarısız 17-25 Aralık darbe girişiminin, Türkiye ve özellikle de Müslümanların geleceği açısından, Allah’ın büyük bir nimeti olduğunu daha iyi fark edersiniz.
Saddam’ın Irak’ı savunmasını engelleyen fitne yapılanmasının, ülkemizdeki kardeş kuruluşunun bugün ya da yarın Türkiye’de de benzer bir felakete yol açtığını hayal edin. Ediniz ki, hemen her ülkenin başına örülen şer ağlarını daha yakından görme imkânı doğsun… Hiç kuşku yok ki başarılı olsaydı ilk ipe çekecekleri Erdoğan olacaktı.
Demek ki düşman, hep yanı başımızda ve biz hep onu “dost” sanıyoruz. O zaman önce iktidar, sonra da herkes “dost” sandıklarını bir kez daha kontrol etsin. Etsin ki Saddam’ın, daha da önemlisi Irak’ın başına gelenler, bizim ve başkalarının başına da gelmesin.

Yazının 1. bölümü: Kes-ni-zani, Gülen, Pakistan ve Saddam

Paylaş
Etiketler: Amerikan kuvvetleriIrak ordusuİsrail ajanıMİT ajanımossadsihirlerülkede toprak
Önceki Yazı

“Dalkavuk”luk Bir Sanat mı?

Sonraki Yazı

Ticaret Odası Aidatları Kalkmalı!

Kemal ÖZER

Kemal ÖZER

İlişkili Yazılar

Kemal ÖZER

Hoşça kalın, Allah’a Ismarladık

02 Şubat 2021
5k
Kemal ÖZER

Ya Şimdi Yahut Bir Asır Daha Esarete Devam

17 Ağustos 2020
5k
Kemal ÖZER

‘İlaç’ Savaş ve Suç Ürünüdür

14 Mayıs 2020
5k
Kemal ÖZER

Kemalizm: Türkiye’nin Çıkmaz Sokağı

05 Mayıs 2020
5k
Sonraki Yazı

Ticaret Odası Aidatları Kalkmalı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Trendler
  • Yorumlar
  • En son
Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

22 Mart 2019
Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

24 Ocak 2016

Yok Saymak

28 Mart 2020

Yıldızname Baktırmak Günah mı…Günah…

09 Haziran 2022

Keltepen’in Taşları /Şu Akkuşun Gürgenleri

18 Nisan 2020
Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

21 Eylül 2022

Tüketicilerin Süt Tozu Dilekçeleri!

97

Fethullah Gülen’e 19 Soru

72

Ayasofya Açılsın Zincirler Kırılsın

70

İslâm Dışı Bir Uygulama: Çocuk Sünneti…

45

Gıda Mühendislerinin Petek Ataman’a Çağrısı

40

Şarkı Sözü Alan Var mı?

39
Bebeğim

Bebeğim

06 Aralık 2025
Güvenlik Görevlisi

Güvenlik Görevlisi

06 Aralık 2025
Aklımda Bir Ses Var

Aklımda Bir Ses Var

06 Aralık 2025
Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

05 Aralık 2025
Nasıl Bir Toplum Olduk. Birinin Ak Dediğine Diğeri Kara Diyor

Nasıl Bir Toplum Olduk. Birinin Ak Dediğine Diğeri Kara Diyor

05 Aralık 2025
Ve Bilirsin

Ve Bilirsin

05 Aralık 2025

Köşe Yazarları

Türkiye Deprem Haritası

 

Ayın Sözü

Lütfen Duyarlı Olalım!

de, da vb. bağlaçlar ayrı yazılır.

Cümle bitişinde noktalama yapılır. Boşluk bırakılır, yeni cümleye büyük harfle başlanır.

Dilimiz kadar, edebiyatımıza da özen gösterelim.

Arşiv

Sosyal Medya’da Biz

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter

Entelektüel Künyemiz!

Online Bilgi İletişim, Sanat ve Medya Hizmetleri, (ICAM | Information, Communication, Art and Media Network) Bilgiağı Yayın Grubu bileşeni YAZAR PORTAL, her gün yenilenen güncel yayınıyla birbirinden değerli köşe yazarlarının özgün makalelerini Türk ve dünya kültür mirasına sunmaktan gurur duyar.

Yazar Portal, günlük, çevrimiçi (interaktif) Köşe Yazarı Gazetesi, basın meslek ilkelerini ve genel yayın etik ilkelerini kabul eder.

Yayın Kurulu

Kent Akademisi Dergisi

Kent Akademisi | Kent Kültürü ve Yönetimi Dergisi
Urban Academy | Journal of Urban Culture and Management

Ayın Kitabı

Yazarlarımızdan, Nevin KILIÇ’ın,

Katilini Doğuran Aşklar söz akıntısını öz akıntısı haliyle şiire yansıtan güzel bir eser. Yazarımızı eserinden dolayı kutluyoruz.

Gazetemiz TİGAD Üyesidir

YAZAR PORTAL

JENAS

Journal of Environmental and Natural Search

Yayın Referans Lisansı

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Bilim & Teknoloji

Eğitim & Kültür

Genel Eğitim

Kişisel Gelişim

Çocuk Gelişimi

Anı & Günce

Spor

Kitap İncelemesi

Film & Sinema Eleştirisi

Gezi Yazısı

Öykü Tefrikaları

Roman Tefrikaları

Röportaj

Medya

Edebiyat & Sanat

Sağlık & Beslenme

Ekonomi & Finans

Siyaset & Politika

Genç Kalemler

Magazin

Şiir

Künye

Köşe Yazarları

Yazar Müracatı

Yazar Girişi

Yazar Olma Dilekçesi

Yayın İlkeleri

Yayın Grubumuz

Misyon

Logo

Reklam Tarifesi

Gizlilik Politikası

İletişim

E-Posta

Üye Ol

BİLGİ, İLETİŞİM, SANAT ve MEDYA HİZMETLERİ YAYIN GRUBU

 INFORMATION, COMMUNICATION, ART and MEDIA PUBLISHING GROUP

© ICAM Publishing

Gazetemiz www.yazarportal.com, (Yazarportal) basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.
Yazıların tüm hukuksal hakları yazarlarına aittir. Yazarlarımızın izni olmaksızın, yazılar, hiç bir yerde kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.

Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta

© 2008 - 2021 Yazar Portal | Türkiye Interaktif Köşe Yazarı Gazetesi

Yeniden Hoşgeldin

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenimi unuttun?

Parolanızı alın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.

Giriş yap