Yaz tatili geldi. Zaten tatil dışı zamanlarda da yürüyüş yapıyordum. Yürüyüşleri çoğalttım.
Bugün yine Adnan Menderes Bulvarı’ndan yürüdüm. Önce Cumhuriyet Caddesine çıkıp birkaç yere uğradım, sonra bulvara yöneldim.
Didim’in güzel taraflarından biri sürekli rüzgârlı olması. Yani hava çok güneşli olsa bile rüzgâr hemen hemen her zaman esiyor. Kuşadası, Çeşme, Antalya gibi 3-5 tatil bölgesine de gitmişliğim vardır fakat en güzel özellik Didim’de. Rüzgâr.
Önceki belediye başkanı bildiğin cahil köy muhtarı gibi bir adamdı. Çevre düzenlemelerine pek önem vermezdi. Halbuki burası sadece Türkiye’nin değil dünyanın da çekim merkezlerinden biri. Turizm bölgesi. Buradaki kadar kumsal, koy başka bir yerde yok. Demin de dediğim gibi, havası çok temiz ve sağlık için faydalı. İnsanlar buraya yerleşmek için veya tatil için geldiklerinde onları güzel düzenlenmiş bir çevre ile karşılamak önemli. Allahtan şimdiki başkan ve yönetim buna önem veriyor.
Kültür sanat faaliyetleri de artış gösteriyor. Amfi tiyatronun açılışı ile kültür sanat faaliyetleri daha da artacak. 2.Koy’a yapılan Amfi Tiyatronun arkada tarafı, yani deniz tarafı da çok iyi düzenlenmiş.
Yürüyüşüm boyunca kısa kısa videolar çektim. Akşam eve gelince hepsini birleştirip hoş bir müzik eşliğinde videoyu tamamladım. Tabii, amacım profesyonel çekimler yapmak filan değil. Olabildiğince doğal, seyyar gevşek haber günlük gibi içerik yani.
Kişisel Site : Ümit SÖNMEZ-Teknik Öğretmen Kişisel Web Sitesi (umitsonmez.com.tr)






















