Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Cumartesi, Aralık 6, 2025
  • Giriş Yap
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Anasayfa Yazarlar Ahmet SARGIN

Ülkeye Hep Birlikte Sahip Çıkmanın Adı Vatanseverliktir!

Ahmet SARGIN Yazar Ahmet SARGIN
14 Şubat 2022
Ahmet SARGIN, Siyaset & Politika
0
402
Paylaşma
5k
Görüntülenme
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Ülke bizim yurt bizim vatan bizim. Bayrak bizim! Biz de aynı ırkın mensubu olmanın yanında kardeşiz! Türk İslam kardeşliği yetmez mi? Kutsal bir dinin, yüce Yaratan’ın kulları olmamız yetmez mi? Türkiye gibi cennet bir ülkede yaşıyoruz yetmez mi? Elhamdüllah; Aç değiliz, açıkta değiliz, zenginimiz de var, fakirimiz de, bir birimize destek olup güçlenmek yerine çekişmenin kavga gürültü etmenin ne gereği var?

Tüm mazlum milletler bizi bekliyor, Müslüman dünya bizi bekliyor, masum ve çaresiz kardeşlerimiz bizi bekliyor, zalimlerin elinde zulme uğrayan insanlar bizi bekliyor. Türk ve İslam dünyasının umuduyuz diyoruz!.. Bu umudu söndürmeye ne hakkımız var?

Doğu Türkistan, Afganistan, Irak, Suriye, Filistin, Türk dünyası, Hindistan’daki Müslüman kardeşlerimiz bizi bekliyor. Afrika’nın sömürülen garipleri bizi bekliyor. Yüce Allah bize bir görev yüklemişken sorumluluğu unutuyor, makam mevki kavgası ile birbirimize düşüyoruz. Hayatı birbirimize zehir ediyoruz! Bunun bir vebali sorumluluğu yok mudur?

Hani derler ya: “Neyi paylaşamıyoruz biz?.,” Aynen öyle sahi neyi paylaşamıyoruz biz? Üç günlük geçici dünyada misafir olduğumuzu gördüğümüz ve bildiğimiz halde kardeşi kardeşe düşürmenin, hedef şaşırtmanın amacı nedir söyler misiniz? Birbirimize destek olup güçlü bir devlet olmak varken, garip gurabaya, yetime, mazluma sahip çıkmak varken biz neyi amaçlıyoruz Allah aşkına?

Yüce Yaratanın huzuruna varınca bunun hesabını nasıl vereceğimizi umut ediyoruz? Hayır hayır kimseyi suçlamak değil amacım; bir olmaya beraber olmaya kardeşçe kucaklaşmayadır çağrım. Çok mu zor? Kardeş olmak, birbirimize sevgiyle yaklaşmak, kardeşçe kucaklaşmak yardım etmek, kucak açmak, selam vermek çok mu zor Allah aşkına?

Toplumu bölüyorlar, parça parça oluyoruz, kin ve nefret tohumları ekiyorlar, bizi birbirimizle kavgalı hale getirdiler. Yuvalar yıkılıyor, Aileler dağılıyor çocuklar anne baba  perişan, ahlaksızlık diz boyu, uyuşturucu baronları geçlerimizi uyuşturup hayatlarını mahvediyorlar. İnsanlığa bunca saldırı ve bunca zulüm varken bizim derdimiz ne, bizim görevimiz ne? Yok mu sorumluluğumuz, yok mu vebalimiz ?

Görevimiz makam mı, görevimiz para mı, görevimiz koltuk  ve kariyer kavgası mı? Görevimiz kardeşe düşman olup kardeşimizin hayatını karartmak mıdır? Nedir sizin bizim amacımız gayemiz? Bu sitemimiz herkesedir. Dünyayı cennet kılıp içinde mutlu olmak bizim elimizde değil midir? Hiç olmazsa şu Aziz ve cennet vatanı huzurlu kılalım. İçinde kardeşçe ve huzurla yaşayalım.

Sözün özü deriz ki: Bu kutsal ülkeye fitne tohumları etmeyin, kin öfke ve düşmanlık ateşini yakmayın!.. İnsanları bölmeyin, bir birine düşürmeyin, kendi kaprislerinizi dışa yansıtıp cennet vatanımızın ufuklarını karatmayın! Bir olun kardeş olun kucaklaşın barışın el ele gönül gönüle bu ülkeye nasıl hizmet etmeniz gerekiyorsa öyle yapın ki ülkemiz cennete dönsün! İnsanlar da kucaklaşıp kardeş olsun! İşte o zaman hayatın ve yaşamanın tadını almış olacağız. Görevimizde bu amacımız da bu: Hakka kul, insanlara hizmet edip  kardeş olabilmek!

Paylaş
Etiketler: Afganistandoğu türkistanfilistinıraksuriye
Önceki Yazı

Sevgililer gününüz Daim Olsun

Sonraki Yazı

Hortum

Ahmet SARGIN

Ahmet SARGIN

İlişkili Yazılar

Yozgat Sevdalısı Bir Hemşehrimiz Mustafa Erkılıç 
Ahmet SARGIN

Yozgat Sevdalısı Bir Hemşehrimiz Mustafa Erkılıç 

02 Aralık 2025
5k
Devlet ve Ateşten Gömlek
Eğitim & Kültür

Devlet ve Ateşten Gömlek

01 Aralık 2025
5k
Azerbaycan’ın Geldiği Nokta (ll)
Gündem

Azerbaycan’ın Geldiği Nokta (ll)

29 Kasım 2025
5k
Avrupa Özerklikleri ve Türkiye
Kültür

Avrupa Özerklikleri ve Türkiye

26 Kasım 2025
5k
Sonraki Yazı

Hortum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Trendler
  • Yorumlar
  • En son
Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

22 Mart 2019
Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

24 Ocak 2016

Yok Saymak

28 Mart 2020

Yıldızname Baktırmak Günah mı…Günah…

09 Haziran 2022

Keltepen’in Taşları /Şu Akkuşun Gürgenleri

18 Nisan 2020
Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

21 Eylül 2022

Tüketicilerin Süt Tozu Dilekçeleri!

97

Fethullah Gülen’e 19 Soru

72

Ayasofya Açılsın Zincirler Kırılsın

70

İslâm Dışı Bir Uygulama: Çocuk Sünneti…

45

Gıda Mühendislerinin Petek Ataman’a Çağrısı

40

Şarkı Sözü Alan Var mı?

39
Bebeğim

Bebeğim

06 Aralık 2025
Güvenlik Görevlisi

Güvenlik Görevlisi

06 Aralık 2025
Aklımda Bir Ses Var

Aklımda Bir Ses Var

06 Aralık 2025
Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

05 Aralık 2025
Nasıl Bir Toplum Olduk. Birinin Ak Dediğine Diğeri Kara Diyor

Nasıl Bir Toplum Olduk. Birinin Ak Dediğine Diğeri Kara Diyor

05 Aralık 2025
Ve Bilirsin

Ve Bilirsin

05 Aralık 2025

Köşe Yazarları

Türkiye Deprem Haritası

 

Ayın Sözü

Lütfen Duyarlı Olalım!

de, da vb. bağlaçlar ayrı yazılır.

Cümle bitişinde noktalama yapılır. Boşluk bırakılır, yeni cümleye büyük harfle başlanır.

Dilimiz kadar, edebiyatımıza da özen gösterelim.

Arşiv

Sosyal Medya’da Biz

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter

Entelektüel Künyemiz!

Online Bilgi İletişim, Sanat ve Medya Hizmetleri, (ICAM | Information, Communication, Art and Media Network) Bilgiağı Yayın Grubu bileşeni YAZAR PORTAL, her gün yenilenen güncel yayınıyla birbirinden değerli köşe yazarlarının özgün makalelerini Türk ve dünya kültür mirasına sunmaktan gurur duyar.

Yazar Portal, günlük, çevrimiçi (interaktif) Köşe Yazarı Gazetesi, basın meslek ilkelerini ve genel yayın etik ilkelerini kabul eder.

Yayın Kurulu

Kent Akademisi Dergisi

Kent Akademisi | Kent Kültürü ve Yönetimi Dergisi
Urban Academy | Journal of Urban Culture and Management

Ayın Kitabı

Yazarlarımızdan, Nevin KILIÇ’ın,

Katilini Doğuran Aşklar söz akıntısını öz akıntısı haliyle şiire yansıtan güzel bir eser. Yazarımızı eserinden dolayı kutluyoruz.

Gazetemiz TİGAD Üyesidir

YAZAR PORTAL

JENAS

Journal of Environmental and Natural Search

Yayın Referans Lisansı

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Bilim & Teknoloji

Eğitim & Kültür

Genel Eğitim

Kişisel Gelişim

Çocuk Gelişimi

Anı & Günce

Spor

Kitap İncelemesi

Film & Sinema Eleştirisi

Gezi Yazısı

Öykü Tefrikaları

Roman Tefrikaları

Röportaj

Medya

Edebiyat & Sanat

Sağlık & Beslenme

Ekonomi & Finans

Siyaset & Politika

Genç Kalemler

Magazin

Şiir

Künye

Köşe Yazarları

Yazar Müracatı

Yazar Girişi

Yazar Olma Dilekçesi

Yayın İlkeleri

Yayın Grubumuz

Misyon

Logo

Reklam Tarifesi

Gizlilik Politikası

İletişim

E-Posta

Üye Ol

BİLGİ, İLETİŞİM, SANAT ve MEDYA HİZMETLERİ YAYIN GRUBU

 INFORMATION, COMMUNICATION, ART and MEDIA PUBLISHING GROUP

© ICAM Publishing

Gazetemiz www.yazarportal.com, (Yazarportal) basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.
Yazıların tüm hukuksal hakları yazarlarına aittir. Yazarlarımızın izni olmaksızın, yazılar, hiç bir yerde kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.

Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta

© 2008 - 2021 Yazar Portal | Türkiye Interaktif Köşe Yazarı Gazetesi

Yeniden Hoşgeldin

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenimi unuttun?

Parolanızı alın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.

Giriş yap