Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Cuma, Aralık 5, 2025
  • Giriş Yap
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Yazar Portal | Turkiye Interaktif Kose Yazarı Gazetesi
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Anasayfa Yazarlar Kemal ÖZER

İnsanları Nasıl Yamyamlaştırıyorlar?

Kemal ÖZER Yazar Kemal ÖZER
26 Nisan 2016
Kemal ÖZER
0
400
Paylaşma
5k
Görüntülenme
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

“Fikrimizce bütün bu fenalıkları tevlid eden şey, medeniyyet-i gaybiyyeyi anlamayarak tatbik edişimizdir.” Said Halim Paşa

“Tarih boyunca bir medeniyetinin iktidarının yayılması, çoğunlukla

kültürünün yeşermesi ile aynı anda olmuştur ve iktidarını, hemen hemen her zaman değerlerini, uygulamalarını ve kurumlarını başka toplumlara aktarmak için kullanmıştır.” Samuel Hantington 

İnsan yaratılış itibariyle vahşi bir varlık değildir. Fıtri olarak çiğ et yemez, kan içmez. İnsanı vahşileştiren şey, kültürü biraz da inanç yahut inançsızlığıdır. Gerçi inançsızlık diye bir şey yok. İnançsızlık da başlı başına bir inanç…

Hiçbir abartı olmaksızın küffar ehli, Müslümanlara oranla daha vahşidir. Bunun temel neden; çiğ et, kan ve daha fazla et yemeleridir.

Bir Müslüman usulüne uygun kesilmemiş ve kanı tümüyle akıtılmamış hayvanın etini yiyemez. Zaten kan, Kur’an-ı Kerim’de açıkça haram edilmiştir. (Bakınız: Bakara 173, Maide 3, En’am 143)

Oysa Avrupalılar ve Müslüman olmayan kavimlerin pek çoğu hayvanın başına vurarak veya başkaca vahşi yöntemlerle öldürür, etini kanıyla yerler. Bazen de çiğ olarak. İslam, Müslümanlara sadece geviş getiren otçul hayvanların yenilmesine izin verirken, küffar için çoğu kez bir sınırlama da yoktur. Bunların yanı sıra vahşi hayvanları da yerler.

TEKKEDE ET DEĞİL ET OT YENİR

Nebatî gıdalar hilmiyyeti, hayvanî gıdalar ise vahşiyyeti artırır. Bu yüzden eskiden şeyh efendi müridini riyazete (çile) dâhil ederken nefsin terbiyesi için ona hayvanî gıda yerine sadece nebatî gıdalar verdirirdi. Hâlen öyle demek isterdik, ama galiba pek uygulaması kalmadı.

Günümüzde ‘vejetaryen’ yani hayvanî besinlerin yer almadığı beslenme biçimini tercih etmek ne kadar doğru değilse, batının, bilimin dayattığı daha fazla hayvanî gıda tavsiyesi de aynen sakat ve sakıncalıdır. Ne et yememek doğru, ne de bu kadar çok et yemek.

Dünyada et tüketimi ne zaman azalırsa, hastalıklar da o denli azalır. İkinci cihan harbi sırasında azalan hastalıklar, savaştan on yıl sonra hızla artmaya başlayınca, sebebi araştırıldığında savaş sırasındaki ortaya çıkan zorunlu fakirlik nedeniyle daha az yemek ve daha az hayvanî gıda yenilmesi olduğu görülür.

Kendi geleceğini insanlığın hastalığında gören endüstri, batı tıbbı ve karanlık iblislerin elindeki küresel düzen üç şeyi dikte ediyor: Çok yemek, sık sık yemek ve hayvanî gıdaların daha fazla yenilmesi.

Mevcut küresel düzen insanın daima hasta olması, saldırganlaşması, kadim değerlerinden uzaklaşması ve tek tipleşmesini sağlamaya çalışıyor.

VAHŞİLİĞİ SAĞLAMANIN YOLU NECASETTEN GEÇER

Saldırganlık vahşiliğe işaret eder. Vahşiliği sağlamanın yolu necis etler, önemli ölçüde kan ve haram gıdalardan geçer.

Günümüzde kan, protein masalıyla hayvanların yemlerine eklenir. Oysa yenilmesi helâl olan hayvanların beslenmesinde de helâle riayet edilmesi emredilir. Sadece kan sadece hayvanlara mı yetiriliyor? İnsanlara da kanlı et yetirildiği gibi, kan gıda katkı maddesi olarak da kullanılıyor. Neden acaba?

Sosyeteye bir sorun hele: Kan etler statünün belirleyici unsurlarından biri midir, değil midir?

Yine filmlerde sıkça tekrarlanan, ‘az pişirilmiş bir kanlı pirzola’ türünden ifadelere dikkat edin…

Günümüzde hayvanların şoklanarak öldürülmesi ve sonra kesilmesi dayatılıyor. Buna fetva verenler de çıkıyor. Oysa şoklama aletleri veya başına vurulup bayıltılan hayvanlar kesildiğinde, meşru yönteme oranla çok daha az kan aktığı tespit edilmiş. Yani kanın önemli bir bölümü etin içinde kalıyor.

Kan hem hastalık taşır, defaten ifade ettiğimiz üzere vahşiliğin de nedenlerindendir.

Batının aşağılık ritüellerinde kan içme ve kanlı fillilerin nedeni bu değil mi? Kanı neden içirtiyorlar? Vahşileşsin diye!

Müslümanlara yönelik düzenlenen Haçlı Seferlerinde askerler, şimdi Yunanistan’daki Yanya şehrine geldiklerinde, şehrin merkezinde gölün tam ortasındaki adaya götürülürmüş. Uyuşturucu verilip, kan içirilip, burada askerler için toplanan genç kızlara tecavüz ettirilerek hayvanlıktan daha aşağı mertebeler için hazırlanırlarmış. Sonra da ‘bu yaşadığınız, cennetin küçük bir kesiti, şayet savaşı kazanırsanız çok daha fazlası sizi bekliyor‘ diye vaat edilirmiş. Sonuçta da vahşileştirilen bu ordu, önüne geleni yakar yıkar talan edermiş.

Vahşilik ve vahşet batının geleneğinde var. İşleri vahşilikle ve vahşetle çözmeyi hep yöntem olarak seçe gelmişler. Bu şekilde beslendikçe de, bundan uzaklaşmaları imkânsız. Onlar uzaklaşmadıkları gibi, kendilerine benzetmeye çalıştıkları biz ve diğer insanları da vahşileştiriyorlar.

Bugün batılı askerlerin işgal ettikleri yerlerdeki insanlara yaptıkları vahşeti bilmeyen yok. Vietnam’a ve daha öncelerine gitmeye gerek yok. Bosna’ya bakın, Irak’a bakın, Suriye’ye bakın, Filistin’e bakın yetmez mi?

Siz hiç Müslüman bir ülkede bir çocuğun silahını alıp, okulu basarak 20-30 masumu katlettiğini duydunuz mu? Duysanız da, 100 yılda bir yaşanır bu. Oysa Amerika’da biz bunu neredeyse her hafta işitiyoruz.

GÜNÜMÜZDE ARTAN CİNAYETLERİ SEBEBİ NE OLA Kİ?

Vahşet sadece cana yönelik değil, aynı zamanda namusa yönelikte yaşanıyor. Cinsel saldırganlıklar neden arttı? Cinayetler neden çoğaldı? İnsanlar neden daha saldırgan? Hiç düşündünüz mü? Hani şu meşhuuuur bilim adamlarımız var ya, ne iş yapar bunlar?

Kediye, neden fare yiyorsun denmez. O, onun görevi. Ama hiçbir kedi fareyi boğup öldürmeden canlı canlı yemeye kalkmaz. Oysa o bilse de bilmese de kan yedirilen modern insan, önce tecavüz ediyor, sonra diri diri yakıyor, ya da param parça edip bilmem neler yapıyor kurbanına. Şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyleri neden daha çok işitir olduk?

Batının filmlerine ve oyunlarına bir bakın hele… Onlara emanet ettiğiniz çocuğun/delikanlının karısını sokak ortasında katletmesine, herhangi bir kadına tecavüz etmesine neden taaccüp ediyorsunuz ki? Olan biten ektiğinizin biçilmesi değil mi?

Lami cimi yok, batı bir medeniyet değil, kan imparatorluğudur. Batının medeni olduğunu söylemek yol bilmezlik, yordamsızlıktır. Batıya haksız pâye vermektir. Batıya hayran olanların hallerine, beslenmelerine, kültürlerine bir bakın hele. Hangi benzerlikleri göreceksiniz!

Daha korkunç olanı şu: Aramızdaki makas hızla kapanıyor batıyla!

Deniliyor ki, terör örgütü DAEŞ’e katılanların çoğunluğu batıdan. Bunların çoğunluğu da, sonradan Müslüman olmuş (Müslüman olup olmadıkları da şüpheli ya) batılı gençler. Kan imparatorluğunun gıdasıyla büyümüş olanlar yani. Aynı PKK, DHKP-C ve diğer terör örgütleri için de geçerli.

Kasten adam öldürenler, mütecavizler çok büyük oranda obur, zevk ehli çıkacaktır!

Kimlik, kişilik, inanç, huy, ahlak ve hastalıklarını bilmediğiniz kişilerden alacağınız kanlar da, sizin kişiliğinizi ve sıhhatinizi değiştirebilir, değiştirir de! Çevrenizde kan alanların önceki ve sonraki hallerine bir bakın bakalım, neler değişmiş onlarda!

Unutmayın, kan insanın en büyük imtihanlarından biri! Zira kandan da hesaba çekileceğiz!

Paylaş
Etiketler: cana yönelikDHKP-Cpkksonradan Müslümanterör örgütlerivahşet
Önceki Yazı

Konsensüs

Sonraki Yazı

Hıristiyan NATO’su, İslam NATO’su ve Kilis!

Kemal ÖZER

Kemal ÖZER

İlişkili Yazılar

Kemal ÖZER

Hoşça kalın, Allah’a Ismarladık

02 Şubat 2021
5k
Kemal ÖZER

Ya Şimdi Yahut Bir Asır Daha Esarete Devam

17 Ağustos 2020
5k
Kemal ÖZER

‘İlaç’ Savaş ve Suç Ürünüdür

14 Mayıs 2020
5k
Kemal ÖZER

Kemalizm: Türkiye’nin Çıkmaz Sokağı

05 Mayıs 2020
5k
Sonraki Yazı

Hıristiyan NATO'su, İslam NATO'su ve Kilis!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Trendler
  • Yorumlar
  • En son
Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

Aşık Veysel ve Kara Toprak Türküsü Hikayesi

22 Mart 2019
Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

Ayak Tabanına Veya Göğüse Vicks Sürmenin Faydası Yok

24 Ocak 2016

Yok Saymak

28 Mart 2020

Yıldızname Baktırmak Günah mı…Günah…

09 Haziran 2022

Keltepen’in Taşları /Şu Akkuşun Gürgenleri

18 Nisan 2020
Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti

21 Eylül 2022

Tüketicilerin Süt Tozu Dilekçeleri!

97

Fethullah Gülen’e 19 Soru

72

Ayasofya Açılsın Zincirler Kırılsın

70

İslâm Dışı Bir Uygulama: Çocuk Sünneti…

45

Gıda Mühendislerinin Petek Ataman’a Çağrısı

40

Şarkı Sözü Alan Var mı?

39
Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

Türkiye’nin Ortak Geleceği: Birlik, Kimlik ve Toplumsal Dayanıklılık Üzerine Kapsamlı Bir Düşünüş

05 Aralık 2025
Nasıl Bir Toplum Olduk. Birinin Ak Dediğine Diğeri Kara Diyor

Nasıl Bir Toplum Olduk. Birinin Ak Dediğine Diğeri Kara Diyor

05 Aralık 2025
Ve Bilirsin

Ve Bilirsin

05 Aralık 2025
Yaşlı Adam Yanıyor

Yaşlı Adam Yanıyor

05 Aralık 2025
Yörüklerin Harika Öğütleri

Yörüklerin Harika Öğütleri

05 Aralık 2025
Sen veya Sizlere

Sen veya Sizlere

04 Aralık 2025

Köşe Yazarları

Türkiye Deprem Haritası

 

Ayın Sözü

Lütfen Duyarlı Olalım!

de, da vb. bağlaçlar ayrı yazılır.

Cümle bitişinde noktalama yapılır. Boşluk bırakılır, yeni cümleye büyük harfle başlanır.

Dilimiz kadar, edebiyatımıza da özen gösterelim.

Arşiv

Sosyal Medya’da Biz

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter

Entelektüel Künyemiz!

Online Bilgi İletişim, Sanat ve Medya Hizmetleri, (ICAM | Information, Communication, Art and Media Network) Bilgiağı Yayın Grubu bileşeni YAZAR PORTAL, her gün yenilenen güncel yayınıyla birbirinden değerli köşe yazarlarının özgün makalelerini Türk ve dünya kültür mirasına sunmaktan gurur duyar.

Yazar Portal, günlük, çevrimiçi (interaktif) Köşe Yazarı Gazetesi, basın meslek ilkelerini ve genel yayın etik ilkelerini kabul eder.

Yayın Kurulu

Kent Akademisi Dergisi

Kent Akademisi | Kent Kültürü ve Yönetimi Dergisi
Urban Academy | Journal of Urban Culture and Management

Ayın Kitabı

Yazarlarımızdan, Nevin KILIÇ’ın,

Katilini Doğuran Aşklar söz akıntısını öz akıntısı haliyle şiire yansıtan güzel bir eser. Yazarımızı eserinden dolayı kutluyoruz.

Gazetemiz TİGAD Üyesidir

YAZAR PORTAL

JENAS

Journal of Environmental and Natural Search

Yayın Referans Lisansı

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Bilim & Teknoloji

Eğitim & Kültür

Genel Eğitim

Kişisel Gelişim

Çocuk Gelişimi

Anı & Günce

Spor

Kitap İncelemesi

Film & Sinema Eleştirisi

Gezi Yazısı

Öykü Tefrikaları

Roman Tefrikaları

Röportaj

Medya

Edebiyat & Sanat

Sağlık & Beslenme

Ekonomi & Finans

Siyaset & Politika

Genç Kalemler

Magazin

Şiir

Künye

Köşe Yazarları

Yazar Müracatı

Yazar Girişi

Yazar Olma Dilekçesi

Yayın İlkeleri

Yayın Grubumuz

Misyon

Logo

Reklam Tarifesi

Gizlilik Politikası

İletişim

E-Posta

Üye Ol

BİLGİ, İLETİŞİM, SANAT ve MEDYA HİZMETLERİ YAYIN GRUBU

 INFORMATION, COMMUNICATION, ART and MEDIA PUBLISHING GROUP

© ICAM Publishing

Gazetemiz www.yazarportal.com, (Yazarportal) basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.
Yazıların tüm hukuksal hakları yazarlarına aittir. Yazarlarımızın izni olmaksızın, yazılar, hiç bir yerde kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.

Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • Ana Sayfa
  • Köşe Yazarları
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Yazar Müracaatı
  • Kurumsal
    • Misyon
    • Yayın Grubumuz
    • Logo
    • Reklam Tarifesi
  • Yazar Girişi
  • E-Posta

© 2008 - 2021 Yazar Portal | Türkiye Interaktif Köşe Yazarı Gazetesi

Yeniden Hoşgeldin

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenimi unuttun?

Parolanızı alın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.

Giriş yap